Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata    
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, dva na području Gvozda i po jedno na području Novske i Gline.

Počinjeno je šest krađa te po jedno kazneno djelo zapuštanja i zlostavljanja djeteta ili maloljetne osobe, nasilničko ponašanje u obitelji, teška krađa, uništenje i oštećenje tuđe stvari, prijevara, nasilničko ponašanje i protuzakoniti lov.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Petrinje, Dvora i Novske, a u njima su sudjelovala tri počinitelja. 

Dvojica vidno alkoholiziranih počinitelja prijavljena su zbog vike i galame, a jedan od njih i zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenike pri obavljanju službene dužnosti. Vlasnik čiji je pas na ulici u Novskoj ugrizao prolaznika i lakše ga ozlijedio prijavljen je zbog držanja životinja bez nadzora.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Lekenika i Petrinje. Oba alkoholizirana počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Kutine i jedna na području Gline.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba teško, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u jednoj nesreći nastala samo materijalna šteta.

U nesrećama nije bilo alkoholiziranih sudionika.

Stranica