Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 12 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Na području Siska počinjeno je pet kaznenih djela, na području Kutine tri, na području Petrinje dva, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Hrvatske Kostajnice i Sunje.

Počinjeno je pet krađa, tri prijetnje, dvije teške krađe i po jedno kazneno djelo tjelesne ozljede i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena u Sisku, a u njima su sudjelovala dva počinitelja.

Protiv jednog počinitelja je podnesen optužni prijedlog zbog vike i galame, a protiv drugog zbog glasne reprodukcije glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine i Siska, a u njima je sudjelovalo troje počinitelja. Dva su počinitelja uhićena i dovedena na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća, po dvije na području Siska i Petrinje te po jedna na području Kutine i Novske.

U četiri nesreće lakše je ozlijeđeno pet osoba (četiri vozača i jedan putnik u vozilu), dok su dvije nesreće za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

Sudionici nisu bili pod utjecajem alkohola, a nisu zabilježeni ni bjegovi s mjesta događaja prometnih nesreća.



Stranica