Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Na području Kutine počinjena su četiri kaznena djela, na području Petrinje tri, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Dvora i Siska.

Počinjene su po tri teške krađe i krađe, dva nasilnička ponašanja u obitelji i jedno kazneno djelo tjelesne ozljede.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno vikom i galamom u Petrinji, a u njemu je sudjelovao jedan počinitelj.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine i Lekenika, a u njima su sudjelovala dva počinitelja.

Vidno alkoholizirani muškarac koji je verbalno i fizički napao ukućane zadržan je u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo pet prometnih nesreća, po dvije na području Siska i Petrinje te jedna na području Kutine.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede opasne po život, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta.

U nesrećama s materijalnom štetom sudjelovali su alkoholizirani vozači (jedan od 1,69 g/kg, a drugi je odbio alkotest). Jedan je vozač napustio mjesto nesreće, ali je naknadno pronađen.



Stranica