Razbojstvo u Domu za starije i nemoćne u Sisku

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopoldesna.jpg

Obavljenim očevidom utvrđeno je da se oko 2.30 sati nepoznati počinitelj uz slivnu cijev oluka popeo na balkon prvog kata zgrade i razbio staklo na balkonskim vratima


Foto:  Ilustracija
 

Danas oko 3 sata policiji u Sisku je dojavljeno da je u Domu za starije i nemoćne u Ulici Oktavijana Augusta u Sisku nad 80-godišnjim štićenikom doma počinjeno razbojstvo. 

Obavljenim očevidom utvrđeno je da se oko 2.30 sati nepoznati počinitelj uz slivnu cijev oluka popeo na balkon prvog kata zgrade i razbio staklo na balkonskim vratima te ušao u sobu u kojoj je oštećeni 80-godišnjak ležao u krevetu.

Odmah po ulasku počinitelj ga je počeo udarati rukama i staklenom pepeljarom po glavi, od kojih je udaraca oštećeni zadobio ozljede i pao u nesvjest.

Potom je počinitelj ispreturao stvari po sobi i ukrao pronađeni novac, nakon čega se istim putem udaljio s mjesta događaja.

Oštećeni štićenik doma vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen je u sisačku Opću bolnicu gdje su mu konstatirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život te je zadržan na liječenju.

Protiv nepoznatog počinitelja ovog razbojstva policija je podnijela kaznenu prijavu te intenzivno traga za njim.



Stranica