Poginuo na autocesti zbog vožnje u krivom smjeru

Slika PU_SiM/vijesti/2010/autopolicsirena.jpg

Foto:  Ilustracija
 

Noćas, 20 minuta nakon ponoći, na autocesti Zagreb – Lipovac kod Kutine zbog vožnje u suprotnom smjeru dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, a tri su lakše ozlijeđene.

Siščanin star 63-godine upravljao je osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka, krećući se u suprotnom smjeru sjevernom prometnom trakom namijenjenom za promet u smjeru Zagreba, te se na 109-om kilometru autoceste kod Kutine prednjim dijelom svog vozila sudario s osobnim automobilom belgijskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 23-godišnji belgijanac.

Uslijed udara automobil sisačkih registracijskih oznaka se prevrnuo na krov, a vozač je na mjestu poginuo, dok je drugi automobil sletio u odvodni kanal u kojem se zaustavio. Belgijanac i njegova dva putnika iz vozila, stara 19 i 25 godina, prevezeni su u sisačku Opću bolnicu gdje su zbog lakših tjelesnih ozljeda zadržani na liječenju.

Očevid je na mjestu događaja vodila dežurna istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku sa zamjenicom županijskog državnog odvjetnika.

Policija će o ovoj prometnoj nesreći proslijediti izvješće nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Kutini.


Foto:  PPrP Kutina



Stranica