Opet vožnja autocestom u krivom smjeru !

Slika PU_SiM/vijesti/rotaciona.jpg

Odmah po zaprimanju dojave dva policijska vozila krenula su prema mjestu dojave te su radi zaštite svih vozača na autocesti policijski službenici usporavali kolone vozila iz oba smjera


Foto:
 Ilustracija

Danas u 13.10 sati policiji je dojavljeno da se na autocesti kod Popovače, u sjevernoj prometnoj traci namijenjenoj za promet u smjeru Zagreba, jedan automobil kreće u suprotnom smjeru.

Odmah po zaprimanju dojave dva policijska vozila krenula su prema mjestu dojave te su  radi zaštite svih vozača na autocesti policijski službenici usporavali kolone vozila iz oba smjera, tj. iz smjera Zagreba i Kutine.

Traženi automobil marke Yugo, kutinskih registracijskih oznaka zatečen je na južnoj prometnoj traci kako se kreće u ispravnom smjeru prema Kutini. Automobil je zaustavljen te je utvrđeno da njim upravlja 77-godišnjak iz Kutine.

U obavljenom razgovoru on je izjavio da je na čvoru Popovača krivo skrenuo u traku za suprotan smjer i tako se vozio oko 2,5 km do odmorišta Stari Hrastovi, gdje se na parkiralištu okrenuo i vratio nazad do čvora Popovača gdje je ušao u traku za ispravan smjer prema Kutini.

Policijski službenici su 77-godišnjaka s vozilom prepratili u Postaju prometne policije Kutina gdje se nad njim u ovim trenucima obavlja obrada.



Stranica