Ostali događaji – sažetak

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine i Novske, a po jedno kazneno djelo počinjeno je na području Gline, Dvora, Hrvatske Kostajnice i Gvozda.

Počinjeno je pet krađa, četiri prijetnje, dvije teške krađe te po jedno kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari, uništenja i oštećenja tuđe stvari i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno na ulici u Dvoru gdje je vidno alkoholizirani muškarac ležao na sredini kolnika, skidao odjeću sa sebe i iz boce pio alkoholno piće. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u policijskoj postaji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Hrvatske Kostajnice i jedan na području Novske, a u njima su sudjelovala tri alkoholizirana počinitelja, od kojih su dva temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezena na bolničko liječenje, a jedan je uhićen i doveden na prekršajni sud.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Kutine i Petrinje.

U prometnoj nesreći, koja se dogodila na području Kutine, jedna je osoba smrtno stradala, a tri su lakše ozlijeđene.

U nesrećama koje su se dogodile na području Siska i Petrinje nastala je samo materijalna šteta.

U nesrećama nisu sudjelovali alkoholizirani vozači, a jedan je vozač pobjegao s mjesta nesreće te policija za njim traga.



Stranica