Teške krađe

U noći s utorka na srijedu, 11./12. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom u mjestu Jabukovac, Grad Petrinja i ukrao pedesetak šteka cigareta

U noći s utorka na srijedu, 11./12. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom u mjestu Jabukovac, Grad Petrinja i ukrao pedesetak šteka cigareta. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a policija traga za njim.

Teška krađa zabilježena je i u Brežanama Lekeničkim, Općina Lekenik, gdje je u srijedu, 12. svibnja, nešto prije ponoći nepoznati počinitelj također provalio u trgovinu, razbio zvučni alarm i ukrao više kutija cigareta, suhomesnatih proizvoda i novac iz kase.

Policiji u Kutini prijavljena je teška krađa, počinjena proteklih dvadesetak dana na polju u Ilovskoj ulici u Kutini gdje je nepoznati počinitelj nasilno otvorio metalnu kutiju na plinovodu i iz nje ukrao dijelove, a potom razbio betonski stup i iščupao aluminjsku kutiju sa stezaljkama. Po izjavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Stranica