Kutina: Sudar osobnog automobila i autobusa

Slika PU_SiM/vijesti/2010/sudar.jpg

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnja vozačica osobnog automobila kutinskih registracijskih oznaka, koja se kretala Zagrebačkom ulicom iz zapada prema istoku…

 
Foto:  Ilustracija

Jutros, 14. svibnja u 7.30 sati na raskrižju Zagrebačke i ulice Antuna Augustinčića u Kutini dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe teško, a jedna osoba lakše ozlijeđena.

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnja vozačica osobnog automobila kutinskih registracijskih oznaka, koja se kretala Zagrebačkom ulicom iz zapada prema istoku, dolaskom do raskrižja započela skretati lijevo u ulicu Antuna Augustinčića, a da tom prilikom nije propustila autobus bjelovarskih registracijskih oznaka, koji se kretao Zagrebačkom ulicom iz suprotnog smjera. Tom je prilikom u raskrižju autobus udario u prednji desni bočni dio osobnog automobila.

U nesreći su teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život zadobile vozačica automobila i njena 49-godišnja putnica, dok je druga putnica iz automobila lakše ozlijeđena. Sve su prevezene u Opću bolnicu Sisak gdje su im ozljede okvalificirane. Vozač i putnici u autobusu nisu ozlijeđeni.

Protiv vozačice osobnog automobila policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.

 

Stranica