U prometnoj nesreći ozlijeđena dvojica mopedista

Sinoć, 3. lipnja oko 19.20 sati u ulici Grada Delnica u Gornjoj Jelenskoj, Općina Popovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena dva vozača mopeda. Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,51 g/kg, zbog nedržanja strane kretanja, mopedom skrenuo u lijevi prometni trak i udario u moped kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak.

Sinoć, 3. lipnja oko 19.20 sati u ulici Grada Delnica u Gornjoj Jelenskoj, Općina Popovača, dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđena dva vozača mopeda.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak pod utjecajem alkohola od 0,51 g/kg, zbog nedržanja strane kretanja, mopedom skrenuo u lijevi prometni trak i udario u moped kojim je iz suprotnog smjera upravljao 19-godišnjak.

Od siline udarca oba vozača su pala na kolnik te su zbog zadobivenih ozljeda prevezena u sisačku bolnicu. Zbog teških tjelesnih ozljeda koje nisu opasne po život 19-godišnjak je zadržan na bolničkom liječenju, dok je 21-godišnjak nakon utvrđenih lakših ozljeda upućen na kućnu njegu.

Protiv 21-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava zbog kaznenog djela izazivanja prometne nesreće.



Stranica