Sažetak ostalih događaja

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

 

KRIMINALITET

   

             U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

               Četiri kaznena djela počinjena su na području Siska, tri na području Kutine, po dva na području Hrvatske Kostajnice, Gvozda i Petrinje,  a po jedno na području Novske i Sunje.
 
              Počinjene su po tri teške krađe i krađe, po dvije tjelesne ozljede i uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedno kazneno djelo prijetnje, utaje, nasilničkog ponašanja, nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari te izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.
 
 
                            
JAVNI RED I MIR 
 

             Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira, počinjeno u hodniku stambene zgrade u Hrvatskoj Kostajnici, a vidno alkoholizirani muškarac koji je vikom narušavao javni red i mir, zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja je zadržan u policijskoj postaji.

 
 
NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI          


           
Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena  na području Lekenika, Popovače i Općine Velika Ludina, a u njima je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih četiri pod utjecajem alkohola. Tri počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud.

 

PROMET

              Na prometnicama se dogodila jedna prometna nesreća, počinjena na parkiralištu u Hrvatskoj Kostajnici. U nesreći je nastala samo materijalna šteta, a vozač koji ju je izazvao je napustio mjesto nesreće te policija traga za njim.

 
 

Stranica