Teške krađe i krađa

Petrinjska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je neutvrđenog dana od početka lipnja u Šulekovoj ulici u Petrinji nasilno otvorio balkonska vrata na kući čiji vlasnik…

Petrinjska policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je neutvrđenog dana od početka lipnja u Šulekovoj ulici u Petrinji nasilno otvorio balkonska vrata na kući čiji vlasnik živi na području Dvora te ukrao perilicu za rublje, bojler, cijevi za centralno grijanje i razni alat. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a djelatnici policije tragaju za njim.

Teška krađa zabilježena je i u Brezovcu, Grad Novska, gdje je neutvrđenog dana od kolovoza 2009. do 16. lipnja ove godine nepoznati počinitelj provalio u kuću 59-godišnjaka iz Pakraca te demontirao i ukrao električni bojler. U Brezovcu je u istom razdoblju zabilježen i pokušaj teške krađe, počinjen od nepoznatog počinitelja koji je provalio u kuću 54-godišnje vlasnice, ali nije ništa ukrao.

Policija u Petrinji podnijela je kaznenu prijavu zbog krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je proteklih četiri dana iz izložbene vitrine u trgovini na Trgu hrvatskih branitelja u Petrinji ukrao mobitel vrijedan nekoliko tisuća kuna.
                        



Stranica