Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 



KRIMINALITET                                                                 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, tri na području Gline, dva na području Siska, a po jedno na području Dvora i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je sedam krađa, dvije prijetnje i po jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja i utaje.
           
 
JAVNI RED I MIR  

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena na području Siska, Gline i Petrinje, a u njima je sudjelovalo četvero počinitelja, od kojih jedan pod vidnim utjecajem alkohola.

U jednom događaja javni red i mir narušen je fizičkim napadom, u jednom svađom i vikom, a muškarac koji je na području Petrinje pod utjecajem alkohola od 2,38 g/kg vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana na javnom mjestu, zadržan je u policijskoj postaji do otriježnjenja.


NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policiji prethodnog dana nisu prijavljeni slučajevi nasilničkog ponašanja u obitelji.


PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, po jedna na području Siska, Kutine i Petrinje, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika, a jedan je sudionik pobjegao s mjesta nesreće te policija traga za njim.

 

Stranica