Ostale teške krađe i krađe

Tijekom vikenda nepoznati počinitelj je provalio u garažu u mjestu Pešćenica, Općina Lekenik, i ukrao agregat, a potom se popeo na kat kuće gdje je nasilno otvorio vrata na

Tijekom vikenda nepoznati počinitelj je provalio u garažu u mjestu Pešćenica, Općina Lekenik, i ukrao agregat, a potom se popeo na kat kuće gdje je nasilno otvorio vrata na tavanu, ali nije ništa ukrao.

Policiji u Kutini prijavljena je teška krađa počinjena u Popovači neutvrđenog dana od travnja prošle do kolovoza ove godine, kada je nepoznati počinitelj iskoristio dužu odsutnost dviju vlasnica i provalio u podrum vikendice te ukrao jednu drvenu i dvije inox bačve.

Proteklog tjedna nepoznati počinitelj je s dionice željezničke pruge Banova Jaruga – Kutina kod mjesta Ilova ukrao 15 komada bakrene užadi, dužine 3,5 i 5 metara. Po izjavi odgovorne osobe materijalna šteta je procijenjena na oko četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja, za kojim se traga, podnesena je kaznena prijava zbog krađe.

Kaznena prijava zbog krađe podnesena je protiv nepoznatog počinitelja koji je od četvrtka do subote, 12. do 14. kolovoza, iz bunara na neograđenoj farmi u mjestu Bair, Grad Novska, ukrao dubinsku pumpu za vodu, čiju vrijednost oštećeni vlasnik procjenjuje na oko tri tisuće kuna. 


Stranica