Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET


U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je devet kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, tri na području Novske, a dva na području Gvozda.

Počinjeno je pet krađa te po jedno kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, zlouporabe opojnih droga, prijetnje i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su dva narušavanje javnog reda i mira, počinjena omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti na području Topuskog te svađom i vikom dvojice muškaraca na ulici u Sunji.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena na području Kutine i Popovače, a u njima su sudjelovala dva počinitelja, oba pod utjecajem alkohola.

Jedan počinitelj je uhićen te će biti doveden na prekršajni sud, a drugi je zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to tri na području Kutine te po jedna na području Siska, Petrinje i Gline.

U jednoj nesreći lakše je ozlijeđen biciklist koji je pod utjecajem alkohola od 1,56 g/kg pao s bicikla na kolnik, a ostale nesreće su za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

U ostalim nesrećama nije utvrđena alkoholiziranost sudionika, a bjegovi s mjesta nesreće nisu zabilježeni.



Stranica