Tri krađe i jedna teška krađa u pokušaju

Policijski službenici Policijske postaje Novska tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla dva tjedna u Jasenovcu provalio vrata sa stražnje strane nenastanjene kuće

Policijski službenici Policijske postaje Novska tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u protekla dva tjedna u Jasenovcu provalio vrata sa stražnje strane nenastanjene kuće te ušao unutra, ali nije ništa ukrao.

Policiji u Sisku jučer je prijavljena krađa u šumskom predjelu u mjestu Gušće, Grad Sisak. Naime, tamo je nepoznati počinitelj posjekao i otuđio 12 stabala jasena, oštetivši šumariju za oko pet tisuća kuna.

Policija u Kutini zbog šumske krađe traga za nepoznatim počiniteljem koji je u proteklih mjesec dana u privatnoj šumi u mjestu Ludenica, Općina Velika Ludina, posjekao i ukrao osam stabala bukve i graba, oštetivši vlasnika za oko dvije tisuće kuna.

U noći s ponedjeljka na utorak, 13./14. rujna, počinjena je krađa u ugostiteljskom objektu u Rimskoj ulici u Sisku. Nepoznati počinitelj u njega je ušao kroz pritvoreni prozor i otuđio registar kasu s manjim iznosom.

Stranica