Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Po dva kaznena djela počinjena su na području Kutine i Siska, a po jedno na području Petrinje, Sunje, Gvozda i Novske.

Počinjeno je sedam krađa te jedno kazneno djelo tjelesne ozljede.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva počinjena na području Siska i jedno na području Dvora, a u njima je sudjelovalo četvero počinitelja.

U jednom događaju javni red i mir narušen je svađom i vikom dviju žena, a u jednom preglasnim puštanjem glazbe kojom se remetio noćni mir okolnih stanara. Vidno alkoholizirani počinitelj koji je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike prilikom obavljanja službene dužnosti je uhićen i doveden na prekršajni sud.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju obiteljskog nasilja, počinjenom na području Novske, a u njemu je sudjelovao počinitelj pod utjecajem alkohola od 2,72 g/kg. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja određeno mu je zadržavanje u policijskoj postaji.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće, obje na sisačkom području, a u njima je nastala samo materijalna šteta.

U jednoj nesreći sudjelovao je vozač osobnog automobila koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 1,99 g/kg i za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja.

Bjegova s mjesta nesreća nije bilo.



Stranica