Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je osam kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Novske, a po dva na području Kutine i Siska.

Počinjene su tri krađe, dvije prijetnje i po jedno kazneno djelo teške krađe, izbjegavanja carinskog nadzora i nedozvoljenog posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari.

JAVNI RED I MIR 

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, počinjena vikom i galamom i to u dva slučaja na području Petrinje i jednom na sisačkom području, a u njihovu počinjenju sudjelovalo je četvero počinitelja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u šest slučajeva obiteljskog nasilja i to tri na području Siska, dva na području Kutine i jednom na području Novske.

Optužni prijedlozi podneseni su protiv sedmero počinitelja ovih prekršaja, a četvero počinitelja je uhićeno i uz optužne prijedloge biti će dovedeni nadležnim prekršajnim sudovima.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to tri na području Kutine te po jedna na području Siska, Petrinje i Novske.

U dvije nesreće lakše su ozlijeđene dvije osobe, a četiri su nesreće za posljedicu imale samo materijalnu štetu.

Pod utjecajem alkohola bio je jedan sudionik, a jedan sudionik pobjegao je s mjesta nesreće i naknadno je pronađen.



Stranica