Sažetak ostalih događaja

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 11 djela počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekli vikend
 
KRIMINALITET 

Proteklog vikenda na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 21 kazneno djelo, od kojih su 11 djela počinili nepoznati počinitelji.

Deset kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine, Novske i Gline te po jedno na području Petrinje i Dvora.

Počinjeno je sedam krađa, šest teških krađa, tri prijetnje, dva uništenja i oštećenja tuđe stvari te po jedna prijevara, utaja i teška tjelesna ozljeda u pokušaju.

JAVNI RED I MIR   

Zabilježeno je sedam narušavanja javnog reda i mira i to tri na području Kutine te po jedno na području Sunje, Petrinje, Novske i Gline.

U tri slučaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a zabilježena su i tri fizička sukoba te jedan slučaj puštanja preglasne glazbe.

Ove prekršaje počinilo je osam počinitelja. Četiri počinitelja bila su pod utjecajem alkohola, a dvojica od njih su zbog opasnosti od daljnjeg narušavanja javnog reda i mira zadržana u prostorijama policije do otrježnjenja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici postupali su u četiri slučaja obiteljskog nasilja, počinjena na području Sunje, Kutine, Dvora i Gvozda.

Ove prekršaje počinilo je pet počinitelja. Dva su uhićena i dovedena nadležnim prekršajnim sudovima, a jedan koji je bio pod utjecajem alkohola zadržan je u prostorijama policije do otrježnjenja.

PROMET

Na prometnicama se dogodilo 16 prometnih nesreća, od kojih sedam na području Siska, pet na području Kutine te po jedna na području Petrinje, Gline, Dvora i Hrvatske Kostajnice.

U tri nesreće lakše su ozlijeđene tri osobe, dok je u 13 nesreća počinjena samo materijalna šteta.

Pod utjecajem alkohola bila su dva sudionika prometnih nesreća na području Siska i Gline, a ove su nesreće za posljedicu imale materijalnu štetu.

Pet sudionika pobjeglo je s mjesta nesreća te su dva naknadno pronađena, dok se za ostalima još traga.



Stranica