Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 
 
KRIMINALITET 

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su sedam počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po dva na području Kutine i Gline te po jedno na području Novske, Petrinje i Gvozda.

Počinjeno je šest krađa, tri prijetnje, dvije teške krađe te po jedno nasilničko ponašanje u obitelji i zlouporaba opojnih droga. 

JAVNI RED I MIR   

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira počinjena na području Siska i Hrvatske Kostajnice.

U oba slučaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u njihovu počinjenju sudjelovala su tri počinitelja.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici postupali su u četiri slučaja obiteljskog nasilja, i to u dva počinjena na području Novske te po jednom na području Siska i Petrinje.

Ove prekršaje počinilo je pet počinitelja. Jedan je uhićen i biti će doveden nadležnom prekršajnom sudu, a jedan koji je bio pod utjecajem alkohola temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen je na bolničko liječenje.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće s materijalnom štetom i to na području Siska, Kutine i Petrinje.

Sudionici ovih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola, a dva sudionika su pobjegla s mjesta nesreća te je jedan naknadno pronađen, a za drugim se još traga.



Stranica