Sudar dviju cisterni

Jučer, 27. rujna oko 21.10 sati na autocesti Bregana-Zagreb-Lipovac, na parkiralištu Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovale dvije cisterne za prijevoz opasnih tvari s prikolicama pri čemu je nastala samo materijalna šteta

Jučer, 27. rujna oko 21.10 sati na autocesti Bregana-Zagreb-Lipovac, na parkiralištu Novska, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovale dvije cisterne za prijevoz opasnih tvari s prikolicama pri čemu je nastala samo materijalna šteta.

Nesreću je izazvao 51-godišnji hrvatski državljanin koji je upravljao cisternom talijanskih nacionalnih oznaka prevozeći plin izobutan, te je skrećući preko pune crte prednjim dijelom svog vozila udario u prikolicu koja je bila pridodana cisterni čakovečkih registracijskih oznaka kojom je uključujući se u promet upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, a u kojoj je prevozio bitumen.

U ovoj prometnoj nesreći istjecanja opasnih tvari iz cisterni nije bilo, kao ni potrebe za intervencijom vatrogasaca koji su izašli na mjesto nesreće.

Zbog izazivanja ove prometne nesreće 51-godišnjak će biti prekršajno prijavljen.



Stranica