Sažetak ostalih događaja

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 9 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata

KRIMINALITET

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 9 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, dva na području Petrinje te po jedno na području Gline i Novske .

Počinjene su tri teške krađe, dvije krađe te po jedna  prijetnja, utaja, tjelesna ozljeda i uništenje i oštećenje tuđe stvari.

JAVNI RED I MIR

Zabilježeno je jedno narušavanje javnog reda i mira počinjeno na području Dvora gdje su se verbalno i fizički sukobile tri osobe, od kojih dvije pod utjecajem alkohola.

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja obiteljskog nasilja, od kojih su dva počinjena na području Gline i jedno na području Petrinje. U njima su sudjelovala tri počinitelja, sva trojica pod utjecajem alkohola. Dva alkoholizirana počinitelja su uhićena i biti će dovedeni nadležnom Prekršajnom sudu.

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, od toga dvije na području Kutine i po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice. U ovim prometnim nesrećama nastala je samo materijalna šteta dok vozača pod utjecajem alkohola nije bilo. Jedan je sudionik pobjegao s mjesta nesreće te se za njim još traga. 



Stranica