Policajci diljem policijske uprave obilježili svoj Dan

Tom prilikom djeca nisu zaboravila kontakt policajcu prigodno čestitati Dan policije te su mu uručila i prigodni poklon, tj. oslikanu sliku koju su nacrtala na temu 

Foto:  PU sisačko-moslavačka

Povodom Dana policije, 29. rujna kontakt-policajac Policijske postaje Hrvatska Kostajnica Perica Markan, s ciljem promicanja i podizanja povjerenja kod naših najmlađih sugrađana, posjetio je Dječji vrtić Krijesnica u Hrvatskoj Kostajnici i na obostrano veliko zadovoljstvo i oduševljenje djecu prigodno darivao „Košaricom iznenađenja“ u kojoj je bilo slatkiša i raznog edukativnog materijala prilagođenog upravo djeci. Tom prilikom djeca nisu zaboravila čestitati mu Dan policije te su mu uručila i prigodni poklon, tj. oslikanu sliku koju su nacrtala na temu „Prometna sigurnost“.

 

 

 

 

Načelniku Postaje prometne policije Sisak Robertu Vukiću nastavnica trećeg razreda Osnovne škole Galdovo uručila je crteže koje su povodom Dana policije izradili učenici tog razreda. Crteže su napravili kao zahvalu policiji na održanom predavanju i aktivnom sudjelovanju načelnika sisačkih prometnih policajaca u provedbi nastavne cjeline „Zanimanja“ iz predmeta Priroda i društvo. Tijekom obrade ove nastavne cjeline djeci su prezentirani osnovni poslovi policije, oprema koju koriste policijski službenici u radu, tehnika kojom se služe te im je načelnik Vukić odgovarao na brojna pitanja, koja su bila vrlo ozbiljna.

 

 

  

Kutinski policajci svoj su blagdan sv. Mihovila, 29. rujna tradicionalno dostojanstveno obilježili polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen križa na kutinskom gradskom groblju. Potom su policajci s članovima obitelji poginulih policajaca, predstavnicima gradske vlasti, udruga proisteklih iz Domovinskog rata i građanima Kutine prisustvovali svetoj misi služenoj za sve poginule i umrle policajce u crkvi Gospe Snježne.   

 

 



Stranica