Provalili u dječji vrtić

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnih Siščana, osumnjičenih da su počinili kazneno djelo teške krađe. Naime 

Policijski službenici Policijske postaje Sisak proveli su kriminalističko istraživanje nad dvojicom maloljetnih Siščana, osumnjičenih da su počinili kazneno djelo teške krađe. Naime, oni su tijekom proteklog vikenda, od 1. do 4. listopada provalili u prostorije dječjeg vrtića u Ulici Hrvatskog narodnog preporoda u Sisku i ukrali kovanice iz nasilno otvorenog aparata za napitke te mobitel, suhomesnate i mliječne proizvode. Zbog počinjene teške krađe protiv oba maloljetnika slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da je jedan od maloljetnika, u društvu s još trojicom maloljetnih Siščana, u isti dječji vrtić provalio i 25. rujna,  ali tom prilikom iz njega nije ništa ukradeno. Zbog pokušaja teške krađe protiv njih je podneseno posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku.



Stranica