Sažetak ostalih događaja

 U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET

U proteklih 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 14 kaznenih djela, od kojih su četiri počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Kutine, četiri na području Siska, tri na području Petrinje te jedno na području Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su četiri krađe, tri prijetnje, dva nedozvoljena posjedovanja oružja i eksplozivnih tvari te po jedno kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, teške krađe, utaje, prijevare i uništenja i oštećenja tuđe stvari.

 

JAVNI RED I MIR 

Javni red i mir narušen je u dva slučaja, oba počinjena fizičkim sukobom u dva ugostiteljska objekta u Sisku, a u njima su sudjelovala tri počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u jednom slučaju nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjenom na području Općine Velika Ludina gdje su se verbalno i fizički sukobili otac i dvojica sinova. Zbog opasnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja oba sina, kod kojih je utvrđena alkoholiziranost od 1,83 i 0,93 g/kg, su zadržana u policijskoj postaji.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, po jedna na području Gline, Hrvatske Kostajnice, Siska i Kutine. U dvije nesreće šest je osoba lakše ozlijeđeno, dok je u dvije nesreće nastala samo materijalna šteta. Dva vozača su pobjegla s mjesta nesreće te je jedan naknadno pronađen, dok se za drugim još traga.



Stranica