Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata 

 

 KRIMINALITET   

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 17 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, po tri na području Kutine i Petrinje, dva na području Novske te po jedno na području Sunje, Hrvatske Kostajnice i Gvozda.

Počinjeno je po sedam krađa i teških krađa te po jedno krivotvorenje isprave, tjelesna ozljeda i prijetnja.

 

JAVNI RED I MIR   

Zabilježena su tri narušavanja javnog reda i mira, dva na području Kutine i jedno na području Gline, a počinila su ih tri počinitelja.

U dva slučaja javni red i mir narušen je držanjem pasa bez nadzora, a u jednom slučaju puštanjem preglasne glazbe iz osobnog automobila.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici postupali su u dva slučaja obiteljskog nasilja, koja su na području Petrinje i Novske počinila dva počinitelja.

Petrinjska policija je muškarca starog 73. godine s područja Petrinje, koji je jučer, 11. listopada, pod utjecajem alkohola od 2.37 g/kg verbalno i fizički napao suprugu, temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prepratila na liječenje u neuropsihijatrijsku bolnicu.

Muškarca starog 56. godina, koji je jučer u Novskoj pod utjecajem alkohola od 1.46 g/kg verbalno i fizički napao suprugu i sina, novljanska policija je odmah uhitila i danas dovela na nadležni prekršajni sud.   

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće, dvije na području Siska i jedna na području Kutine. Stradalih osoba u njima nije bilo i za posljedicu su imale samo materijalnu štetu.

Kod sudionika ovih nesreća nije utvrđena alkoholiziranost, a nisu zabilježeni niti bjegovi s mjesta nesreća.



Stranica