U Kutini postavljen još jedan jumbo plakat

Slika PU_SiM/Vijesti/2010/jumboPlakatKT.jpg

Policijski službenici Postaje prometne policijske Kutina osmislili su i u Zagrebačkoj ulici u Kutini organizirali postavljanje jumbo plakata osmišljenog da vozače svih vrsta 

Foto:  PPrP Kutina

Policijski službenici Postaje prometne policijske Kutina osmislili su i u Zagrebačkoj ulici u Kutini organizirali postavljanje jumbo plakata osmišljenog da vozače svih vrsta motornih vozila potakne na razmišljanje o pogibeljnosti upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola, obzirom da su upravo takvi vozači najčešći počinitelji prometnih nesreća s najtežim posljedicama.

Na području Postaje prometne policije Kutina od početka ove godine u prometnim nesrećama evidentiran je 51 vozač pod utjecajem alkohola, što je u odnosu na isto razdoblje prošle godine smanjenje za 41,5 % kada je evidentirano 87 alkoholiziranih vozača.

U redovnom nadzoru prometa policajci ove policijske postaje tijekom 2010. godine represivno su postupali prema 499 vozača koji su vozilima upravljali pod utjecajem alkohola, dok su prošle godine postupali prema 485 alkoholiziranih vozača, što za 3,9% predstavlja povećanje aktivnosti kutinske prometne policije u represivnom dijelu postupanja.

Vezana vijest:  13.7.2010. U Kutini postavljen jumbo-plakat



Stranica