Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 10 kaznenih djela, od kojih su dva počinili nepoznati počinitelji.

Četiri kaznena djela počinjena su na području Kutine, tri na području Novske te po jedno na području Siska, Petrinje  i Hrvatske Kostajnice.

Počinjene su po tri krađe i prijetnje, dvije zlouporabe opojnih droga te po jedno nedozvoljeno posjedovanje oružja i eksplozivnih tvari i izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVNI RED I MIR

Proteklog dana nisu zabilježena narušavanja javnog reda i mira.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji,  počinjena na području Siska i  Novske, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja.

Jedan alkoholizirani počinitelj, kod kojeg je utvrđena alkoholiziranost od 2,08 g/kg, prepraćen je u Neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovači.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile tri prometne nesreće i to dvije na području Siska i jedna na području Kutine, a za posljedicu su imale samo materijalnu štetu.

Sudionici ovih nesreća nisu bili pod utjecajem alkohola, a za vozačem koji je u Sisku izazvao prometnu nesreću i pobjegao s mjesta događaja još se traga. 



Stranica