Krađe bicikla, drva, mobitela i novca

U četvrtak, 14. listopada, u večernjim satima, nepoznati je počinitelj u Ulici Brezje u Petrinji, iz dvorišta osnovne škole ukrao bicikl oštetivši 45-godišnjeg vlasnika iz Petrinje 

U četvrtak, 14. listopada, u večernjim satima, nepoznati je počinitelj u Ulici Brezje u Petrinji, iz dvorišta osnovne škole ukrao bicikl oštetivši 45-godišnjeg vlasnika iz Petrinje za oko dvije tisuće kuna.    

Krađa je zabilježena i na području Novske gdje je nepoznati počinitelj u proteklih deset dana u šumi u mjestu Rajić, posjekao i ukrao 12 stabala graba i hrasta. Po odštetnom zahtjevu Šumarije šteta se procjenjuje na 1 915 kuna.     

Nepoznati je počinitelj 14. listopada oko 12.30 sati, u svlačionici osnovne škole u Frankopanskoj ulici u Glini, iz torbe ukrao mobitel vlasništvo 14-godišnjaka. 

Krađa novca prijavljena je policiji u Petrinji gdje je nepoznati počinitelj u četvrtak, 14. listopada u popodnevnim satima u Cesarićevoj ulici u Petrinji, ušao u nezaključanu kuću 86-godišnje žene i iz ladice u spavaćoj sobi ukrao 8 500 kuna, dok je nepoznati počinitelj u noći 14./15. listopada u mjestu Blatuša, općina Gvozd, iz ormara također nezaključane kuće 80-godišnjeg mještanina ukrao 600 kuna.



Stranica