Kazneno prijavljeni zbog krivotvorenja isprava

U petak, 15. listopada oko 17 sati, u Ulici branitelja Sunje u Sunji, policijski službenici su zaustavili teretni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji 

U petak, 15. listopada oko 17 sati, u Ulici branitelja Sunje u Sunji, policijski službenici su zaustavili teretni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnji mještanin Sunje. Provjerom je utvrđeno da registracijske pločice ne pripadaju tom teretnom vozilu već osobnom automobilu. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 36-godišnjak u prijepodnevnim satima u petak, u dvorištu obiteljske kuće, na teretni automobil stavio nepripadajuće pločice i takvim vozilom sudjelovao u prometu. Pločice su oduzete, a on je kazneno prijavljen zbog krivotvorenja isprave.    

Zbog krivotvorenja isprave kazneno je prijavljen i 28-godišnjak s područja Petrinje, a koji je u utorak, 12. listopada, u mjestu Luščani, Grad Petrinja, zatečen da upravlja osobnim automobilom, a na kojeg je prethodno stavio nepripadajuće  registracijske pločice. Pločice su oduzete. 



Stranica