Pet teških krađa

Policijski službenici Policijske postaje Sisak tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u noći, 14./15. listopada u Letovaniću, Općina Lekenik, provalio ulazna vrata trgovine i ukrao 

Policijski službenici Policijske postaje Sisak tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je u noći, 14./15. listopada u Letovaniću, Općina Lekenik, provalio ulazna vrata trgovine i ukrao 1458 kutina cigareta i 13 boca alkoholnih pića pričinivši štetu od oko 20 tisuća kuna.

U subotu, 16. listopada u Mihanovićevoj ulici u Novskoj, nepoznati je počinitelj provalio balkonska vrata kuće vlasništvo 37-godišnjeg Novljanina, i ukrao novac, parfeme i zlatni nakit oštetivši vlasnika za oko 20 tisuća kuna. 

Kutinski policajci tragaju za nepoznatim počiniteljem koji je od 14. do 17. listopada u  mjestu Katoličko Selište, općina Velika Ludina, provalio vrata vikend kuće vlasništvo 50-godišnjeg muškarca iz Velike Ludine, i ukrao zračnu pušku i dalekozor.

U protekla dva tjedna nepoznati je počinitelj u Vinogradskoj ulici u Glini razbio prozor na kupaoni kuće vlasništvo 38-godišnjeg Glinjanina, i ukrao radio kazetofon i jaknu.

U jutarnjim satima u subotu, 16. listopada, u Nazorovoj ulici u Kutini, nepoznati je počinitelj provalio vrata ugostiteljskog objekta vlasništvo 64-godišnjaka s područja Rogoznice, i ukrao suhomesnate proizvode.



Stranica