Pokušaj ubojstva

Slika PU_SiM/Vijesti/2010/ruke_lisice.jpg

U subotu, 23. listopada oko 22 sata, u obiteljskoj kući u Mahovu, Općina Martinska Ves, 60-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila 

Foto:  Ilustracija

U subotu, 23. listopada oko 22 sata, u obiteljskoj kući u Mahovu, Općina Martinska Ves, 60-godišnji muškarac je pod utjecajem alkohola od 1,66 promila bezrazložno fizički napao svog 36-godišnjeg sina, koji je također bio pod utjecajem alkohola od 3,15 promila.

Tijekom ovog sukoba otac je džepnim nožem sina uboo u lijevu stranu prsišta te je ozlijeđenom liječnička pomoć pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje je utvrđeno da ima lakše tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.

Policijski službenici su oca pronašli kod kuće te ga uhitili, a kako je utvrđeno da je i on u ovom događaju lakše ozlijeđen, ozljede su mu također sanirane u sisačkoj bolnici te je utvrđeno da su lakše naravi.

Nad uhićenim je potom provedeno kriminalističko istraživanje, nakon kojega je jučer zbog pokušaja ubojstva uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Sisku, koji ga je nakon saslušanja pustio na slobodu.



Stranica