Otkriven maloljetni kradljivac

Slika PU_SiM/vijesti/autopolhauba.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Glina proveli su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjim maloljetnikom s područja Gline i utvrdili da je u drugoj 

Foto:  Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Glina proveli su kriminalističko istraživanje nad 15-godišnjim maloljetnikom s područja Gline i utvrdili da je u drugoj polovici rujna u mjestu Kozarica, Grad Glina, provalio balkonska vrata kuće 33-godišnjeg mještanina i ukrao prijenosno računalo s torbom, digitalnu kameru, ručni sat i fotoaparat, oštetivši vlasnika za oko 7 tisuća kuna.

Također je daljnjim istraživanjem utvrđeno da je 30. rujna i 1. listopada u Ulici Ante Starčevića u Glini, na igralištu te iz ormarića u osnovnoj školi, dvojici učenika iz odjevnih predmeta ukrao mobitele, dok je u svlačionici osnovne škole u Frankopanskoj ulici, 14. listopada iz torbe jednog učenika također ukrao mobitel.

Svi ukradeni mobiteli od njega su oduzeti i vraćeni vlasnicima, a zbog ovih krađa Policijska postaja Glina protiv njega je nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku podnijela kaznene prijave.  



Stranica