Jedna teška krađa i dvije krađe

Policija u Sisku traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom vikenda u Letovaniću, Općina Lekenik, provalio prozor na trgovini i iz unutrašnjosti 

Policija u Sisku traga za nepoznatim počiniteljem koji je tijekom vikenda u Letovaniću, Općina Lekenik, provalio prozor na trgovini i iz unutrašnjosti ukrao više kutija cigareta u vrijednosti od oko 5 tisuća kuna. Protiv počinitelja ove teške krađe podnesena je kaznena prijava te policija traga za njim.

Tijekom vikenda, 23./24. listopada na Trgu dr. Franje Tuđmana u Glini nepoznati je počinitelj kroz otvoreni prozor ušao u službene prostorije jednog gradskog društva i ukrao tri prijenosna računala. Odgovorna osoba štetu procjenjuje na oko 10 tisuća kuna te je zaprimljena kaznena prijava zbog krađe.

Kaznena prijava zbog krađe podnesena je i protiv nepoznatog počinitelja koji je od 22. do 25. listopada u Ulici hrvatskih branitelja u Kutini, kroz otvoreni prozor ušao u skladište srednje škole i ukrao više bakrenih cijevi, spojnica i koljena, ukupne vrijednosti oko 1 500 kuna.  



Stranica