Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji 

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Gline, tri na području Kutine, dva na području Siska i jedno na području Novske.

Počinjeno je pet krađa, dvije teške krađe te po jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari, utaja, prijetnja i prijevara.

 

JAVNIRED I MIR

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, oba počinjena vikom i galamom na području Kutine.

Protiv trojice počinitelja ovih prekršaja biti će podneseni optužni prijedlozi nadležnom prekršajnom sudu.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u tri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, od kojih su dva počinjena na području Kutine te jedan na području Siska. 

Optužni prijedlozi podneseni su protiv četiri počinitelja, od kojih su dva bila pod utjecajem alkohola, a dva počinitelja su uhićena i dovedena na prekršajni sud. 

Na području Kutine muškarac pod utjecajem alkohola od 3,60 promila i njegova nevjenčana supruga verbalno, a potom i fizički su se sukobili pred njihovo troje djece te je muškarac uhićen i danas doveden na nadležni prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to tri na području Siska te po jedna na području Kutine, Novske i Gvozda.

U tri nesreće lakše su ozlijeđene četiri osobe, a u ostalima je nastala samo materijalna šteta.

U dvije nesreće koje su se dogodile na području Siska i Gvozda utvrđena je alkoholiziranost vozača u koncentracijama od 1,34 i 1,87 promila, a u ovim su nesrećama lakše ozlijeđene tri osobe.

Dva sudionika na području Siska i Kutine nakon prometnih nesreća pobjegla su s mjesta događaja te su oba naknadno pronađena.



Stranica