U slijetanju automobila teško ozlijeđen vozač

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

U nedjelju, 31. listopada oko 1 sat u Novom Selištu, Grad Petrinja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 29-godišnji Petrinjac zadobio teške tjelesne 

Foto:  Ilustracija   

U nedjelju, 31. listopada oko 1 sat u Novom Selištu, Grad Petrinja, dogodila se prometna nesreća u kojoj je 29-godišnji Petrinjac zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život.

On je upravljao osobnim automobilom sisačkih registracijskih oznaka te je izlaskom iz lijevog zavoja, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u metalnu dvorišnu ogradu. Nakon toga se vozilo više puta zarotiralo i zaustavilo tri metra od ceste na zelenoj površini.

Zbog prevrtanja vozila, vozač i njegov 27-godišnji putnik ispali su iz vozila te su obojica pronađena pored vozila u raslinju.

U općoj bolnici u Sisku kod 29-godišnjeg vozača su konstatirane ozljede opasne po život, dok su kod putnika također konstatirane teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život.

Policijski službenici Policijske postaje Petrinja protiv vozača će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće.



Stranica