Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji 

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 11 kaznenih djela, od kojih su šest počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Kutine te po jedno na području Petrinje, Gline i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je sedam krađa, tri prijetnje i jedno kazneno djelo krađe po Zakonu o energiji.

 

JAVNIRED I MIR

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, počinjena verbalnim sukobima na području Novske, Petrinje i Gline te fizičkim sukobom na području Gvozda.

U narušavanju je sudjelovalo sedmero počinitelja od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola te je zbog opasnosti od daljnjeg narušavanja javnog reda i mira zadržan u prostorijama policije po otrježnjenja, a protiv svih počinitelja nadležnim prekršajnim sudovima biti će podneseni optužni prijedlozi.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u šest slučajeva obiteljskog nasilja, od kojih su tri počinjena na području Petrinje, dva na području Kutine te jedan na području Siska.

U počinjenju ovih prekršaja sudjelovalo je osam počinitelja, od kojih su tri bila pod utjecajem alkohola.

Pet počinitelja odmah je uhićeno i dovedeno nadležnim prekršajnim sudovima.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile dvije prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba te su za posljedicu imale samo materijalnu štetu, a dogodile su se na području Siska i Kutine.

Alkoholiziranih sudionika i bjegova s mjesta nesreća nije bilo.



Stranica