Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET   

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je deset kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska te po jedno na području Kutine, Sunje, Petrinje, Gline i Gvozda.

Počinjeno je pet prijetnji, tri krađe te po jedna teška krađa i prijevara.

 

JAVNI RED I MIR   

Zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira koja su vikom i galamom na području Kutine i Gvozda počinila dva počinitelja, od kojih je jedan bio pod utjecajem alkohola od 2,01 g/kg. 

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Proteklog dana policiji su prijavljena dva slučaja obiteljskog nasilja, počinjena na području Gvozda i Petrinje.

Policija u Gvozdu zbog nasilničkog ponašanja u obitelji podnijela je optužni prijedlog protiv 66-godišnjakinje iz Gvozda koja je jučer poslijepodne na dvorištu kuće verbalno napala sina, dok je petrinjska policija u Petrinji uhitila i danas će uz optužni prijedlog prekršajnom sudu dovesti 53-godišnjakinju koja je noćas, 9. studenoga u kući u Petrinji, pod utjecajem alkohola od 2,36 promila verbalno napala 19-godišnju kćer u nazočnosti unuke stare svega nekoliko  mjeseci.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo osam prometnih nesreća, šest na području Kutine te po jedna na području Siska i Hrvatske Kostajnice.

U jednoj nesreći smrtno je stradala jedna osoba, u tri nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teže tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, dok su tri osobe lakše ozlijeđene, a u četiri prometne nesreće nastala je samo materijalna šteta.

Pod utjecajem alkohola bila su dva sudionika prometnih nesreća na kutinskom području i to u koncentracijama od 1,21 i 1,89 promila, a ove su nesreće za posljedicu imale samo materijalnu štetu. Bjegova s mjesta nesreća proteklog dana nije bilo.



Stranica