Krađe

Sisačka policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 15. kolovoza do početka rujna ove godine u šumi u mjestu Veliko Svinjičko ukrao 50 armaturnih mreža kojima 

Proteklog dana policiji je prijavljeno sedam krađa, od kojih su dvije počinjene na području Siska te po jedna na području Kutine, Novske, Petrinje, Dvora i Gvozda.

Sisačka policija traga za nepoznatim počiniteljem koji je od 15. kolovoza do početka rujna ove godine u šumi u mjestu Veliko Svinjičko ukrao 50 armaturnih mreža kojima se ograđuje šumski odjel, a čiju vrijednost odgovorna osoba šumarije procjenjuje na oko 7 tisuća kuna.

Sa srijede na četvrtak, 10./11. studenoga u Ulici hrvatskog Pounja u Dvoru, nepoznata je osoba s ralice radnog stroja skinula i ukrala hidraulični cilindar i dva hidraulična crijeva, oštetivši poduzeće s područja Hrvatske Dubice, koje je vlasnik ovog radnog stroja, za oko 15 tisuća kuna.

U Ulici kralja Petra Krešimira IV u Kutini u protekla dva dana nepoznata je osoba s parkiranog osobnog automobila 54-godišnjeg Kutinčanina ukrala obje registracijske pločice.

U Radničkoj ulici u Novskoj nepoznati je počinitelj sa stubišta stambene zgrade ukrao vatrogasni aparat, dok je također sa stubišta stambene zgrade u Petrinji ukraden nezaključani bicikl vrijedan oko 500 kuna.

Policija u Gvozdu traga za nepoznatim počiniteljem koji je u mjestu Podgorje, Općina Gvozd, od kraja listopada s kontejnera u općinskom vlasništvu ukrao četiri kotača vrijedna oko 650 kuna.



Stranica