Četiri slučaja obiteljskog nasilja

U obiteljskoj kući u Kutini u noći sa srijede na četvrtak, 10./11. studenoga verbalno su se sukobili bivši supružnici stari 44 i 38 godina, u nazočnosti 6-godišnjeg djeteta 

U obiteljskoj kući u Kutini u noći sa srijede na četvrtak, 10./11. studenoga verbalno su se sukobili bivši supružnici stari 44 i 38 godina, u nazočnosti 6-godišnjeg djeteta. Muškarac, koji je potom i fizički napao bivšu suprugu i razbio svoj mobitel, uhićen je i biti će doveden prekršajnom sudu.

Kutinska policija jučer je uhitila i prekršajnom sudu dovela 50-godišnjaka koji je u srijedu, 10. studenoga u obiteljskoj kući u Repušnici, pod utjecajem alkohola od 0,34 promila, fizički napao i lakše ozlijedio svoju majku.

Na području Lekenika uhićen je 49-godišnjak koji je jučer poslijepodne verbalno i fizički napao suprugu, ali ju nije ozlijedio. Njega će policija također danas dovesti prekršajnom sudu.

U Dvoru je rano jutros, 12. studenoga zbog obiteljskog nasilja uhićen 43-godišnji muškarac koji je pod utjecajem alkohola od 2,55 promila verbalno i fizički napao brata, ali ga nije ozlijedio. Nakon otrježnjenja policija će i njega dovesti na prekršajni sud.   



Stranica