Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET   

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 15 kaznenih djela, od kojih su osam počinili nepoznati počinitelji.

Pet kaznenih djela počinjeno je na području Siska, četiri na području Kutine, po dva na području Petrinje i Novske te po jedno na području Dvora i Gvozda.

Počinjeno je sedam krađa, tri prijetnje, dvije zlouporabe opojnih droga te po jedna teška krađa, utaja i kazneno djelo izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVNI RED I MIR   

Zabilježena su četiri narušavanja javnog reda i mira, od kojih dva na području Siska te po jedno na području Kutine i Dvora.

U dva događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobima, a u po jednom događaju vikom i galamom te omalovažavanjem i vrijeđanjem policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti.

U narušavanju je sudjelovalo šest počinitelja, od kojih je jedan bio u vidno alkoholiziranom stanju.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policijski službenici intervenirali su u četiri slučaja obiteljskog nasilja, od kojih u dva na području Kutine te po jednom na području Siska i Dvora.

U nasilju je sudjelovalo pet počinitelja, od kojih dva alkoholizirana, a četvorica su odmah uhićena i biti će dovedena nadležnim prekršajnim sudovima.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo šest prometnih nesreća i to po dvije na području Siska i Kutine te po jedna na području Novske i Petrinje.

U dvije nesreće jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a jedna je lakše ozlijeđena, dok je u četiri nesreće nastala samo materijalna šteta.

Alkoholiziranost je utvrđena kod jednog sudionika prometne nesreće u Sisku i to vozača osobnog automobila koji je pod utjecajem alkohola od 1,58 promila udario u parkirani automobil, a potom pobjegao s mjesta nesreće te ga je policija ubrzo pronašla.



Stranica