Glina: Ubojstvo

Slika PU_SiM/vijesti/2010/stoppolicijatraka.jpg

Zbog postojanja osnova sumnje da je rečeni muškarac ubijen, uhićena je njegova nevjenčana 44-godišnja supruga koja je s njim živjela na navedenoj adresi te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno

Foto:  Ilustracija

 

U četvrtak, 11. studenog oko 20.25 sati Policijska postaja Glina zaprimila je obavijest da je Hitna medicinska pomoć uputila liječnički tim Doma zdravlja Petrinja, Ispostava Glina, na adresu Glina, Trg bana Josipa Jelačića kbr. 6, povodom dojave da se 56-godišnji muškarac rasjekao na staklo.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su provođenjem policijskih izvida utvrdili da je rečeni muškarac na točno neutvrđeni način zadobio ubodnu ranu na desnoj strani tijela.

On je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Opću bolnicu Sisak gdje je u 21.05 sati preminuo od iskrvarenja, a što je potvrđeno i obdukcijom koju je naložila istražna sutkinja Županijskog suda u Sisku.

Zbog postojanja osnova sumnje da je rečeni muškarac ubijen, uhićena je njegova nevjenčana 44-godišnja supruga koja je s njim živjela na navedenoj adresi te je kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je 11. studenog oko 20 sati, nakon verbalnog i fizičkog sukoba u obiteljskoj kući, svom mužu zadala jedan ubod kuhinjskim nožem, od kojega je on kasnije iskrvario i preminuo.

Osumnjičena je zbog ubojstva 14. studenog uz kaznenu prijavu dovedena istražnoj sutkinji Županijskog suda u Sisku koja joj je odredila zadržavanje od 24 sata.



Stranica