Obiteljska nasilja

Slika PU_SiM/vijesti/2010/nasiljeUobitelji.jpg

U Popovači je sinoć oko 20.30 sati 54-godišnjak u obiteljskoj kući pod utjecajem alkohola od 3,52 promila nekoliko puta ošamario svoju suprugu

Foto: Ilustracija

U noći, 30. studenog oko 1 sat, 41-godišnji muškarac je u obiteljskoj kući u Sisku verbalno napao oca vrijeđajući ga pogrdnim riječima, a potom ga je i nekoliko puta šakom udario u glavu, radi čega je otac zatražio liječničku pomoć. Počinitelj ovog nasilja uhićen je i doveden nadležnom prekršajnom sudu, gdje je nakon saslušanja pušten na slobodu, a kako uz oružni list posjeduje pištolj, on mu je oduzet.

 

U Popovači je sinoć oko 20.30 sati 54-godišnjak u obiteljskoj kući pod utjecajem alkohola od 3,52 promila nekoliko puta ošamario svoju suprugu te ju istjerao van iz kuće. Muškarac je temeljem Zakona o zaštiti osoba s duševnim smetnjama prevezen u Neuropsihijatrijsku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

 

U obiteljskoj kući u Glini supružnici su se u nazočnosti trogodišnjeg djeteta verbalno vrijeđali i fizički sukobili te su oboje prijavljeni zbog nasilja u obitelji.



Stranica