U dviije prometne nesreće na pješačkim prijelazima ozlijeđena dva pješaka

Slika PU_SiM/vijesti/2010/policajac_glava.jpg

...najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti pred pješačkim prijelazom te je udario u slijepu 63-godišnju ženu iz Siska

Foto: Ilustracija

Jučer, 1. prosinca oko 8.45 sati na raskrižju ulica Ante Kovačića i Antuna Grahovara u Sisku dogodila se prometna nesreća u kojoj je pješakinja lakše ozlijeđena. Nesreća se dogodila kada se 41-godišnji Siščanin, upravljajući osobnim automobilom, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine nije uspio zaustaviti pred pješačkim prijelazom te je udario u slijepu 63-godišnju ženu iz Siska, a koja je uz pomoć obilježavajućeg bijelog štapa za slijepe osobe prelazila pješački prijelaz. Vozač je pješakinju sam prevezao u sisačku Opću bolnicu gdje su joj utvrđene lakše tjelesne ozlijede. Zbog izazivanja ove nesreće 41-godišnji Siščanin će biti prekršajno prijavljen.

Lakše tjelesne ozlijede zadobio je i 41-godišnji Petrinjac kojeg je jučer oko 16.25 sati u Strossmayerovoj ulici u Sisku, također na pješačkom prijelazu, osobnim automobilom udario 39-godišnji Siščanin. Vozač je zbog izazivanja ove prometne nesreće prekršajno prijavljen.



Stranica