Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji  

Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

 

KRIMINALITET                                                                

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 13 kaznenih djela, od kojih su pet počinili nepoznati počinitelji.

Sedam kaznenih djela počinjeno je na području Siska, tri na području Petrinje, a po jedno na području Kutine, Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je sedam krađa, tri prijetnje i po jedno kazneno djelo nasilničkog ponašanja u obitelji, protuzakonitog lova i izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVNI RED I MIR

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježena su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira, počinjena u trgovačkom centru u Sisku te ugostiteljskom objektu u Moščenici, Grad Petrinja.

U oba slučaja javni red i mir narušen je vikom i galamom, a u njima su sudjelovala tri počinitelja.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

Policija je postupala u dva slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, počinjena u Sisku i na području Općine Majur, a u njima su sudjelovala četiri počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

Vidno alkoholizirani 45-godišnjak koji je zlostavljao nevjenčanu suprugu u obiteljskoj kući u mjestu Mračaj, Općina Majur, uhićen je i doveden na prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama su se dogodile četiri prometne nesreće, sve na sisačkom području, a u njima je jedna osoba lakše ozlijeđena.

U dvije nesreće sudjelovali su alkoholizirani vozači i to vozač pod utjecajem alkohola od 1,75 promila, koji je u nesreći i lakše ozlijeđen, te vozač pod utjecajem alkohola od 1,36 promila. Bjegova s mjesta nesreća nije bilo.



Stranica