Teške krađe

U noći s utorka na srijedu, 7./8. prosinca nepoznati je počinitelj provalio vrata kioska na Trgu svetog Antuna u Voloderu, Općina Popovača, te ukrao oko 700 kutija cigareta…  

U noći s utorka na srijedu, 7./8. prosinca nepoznati je počinitelj provalio vrata kioska na Trgu svetog Antuna u Voloderu, Općina Popovača, te ukrao oko 700 kutija cigareta i manju količinu slatkiša i alkoholnih pića. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe, a po izjavi odgovorne osobe materijalna šteta iznosi oko 14 tisuća kuna, dok će stvarna biti poznata po dostavljanju odštetnog zahtjeva.

 

Teška krađa zabilježena je u Teslinoj ulici u Sisku gdje je od ponedjeljka do srijede, 6. do 8. prosinca, nepoznati počinitelj provalio u metalni kontejner u vlasništvu sisačkog poduzeća te ukrao motornu pilu, punjač akumulatora, brusilice, bušilice, aparat za zavarivanje te dvije garniture ključeva. Materijalna šteta je procijenjena na oko 5 tisuća kuna, a policija traga za počiniteljem.

 

Neutvrđenog dana tijekom proteklih mjesec dana nepoznati je počinitelj provalio u obnovljenu, ali neuseljenu kuću u mjestu Lovska, Grad Novska, i iz kupaonice demontirao i ukrao bojler, školjku i kotlić za vodu. Protiv počinitelja je podnesena kaznena prijava zbog teške krađe.



Stranica