Sažetak ostalih događaja

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji  

 Sažetak ostalih događaja za protekla 24 sata        

                                                        

KRIMINALITET

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke zabilježeno je 18 kaznenih djela, od kojih su devet počinili nepoznati počinitelji.

Šest kaznenih djela počinjeno je na području Siska, pet na području Kutine, tri na području Petrinje, dva na području Novske te po jedno na području  Gvozda i Hrvatske Kostajnice.

Počinjeno je šest krađa, pet teških krađa, dva krivotvorenja isprava te po jedno kazneno djelo prijetnje, povrede dužnosti uzdržavanja, teške tjelesne ozljede iz nehaja, protupravne naplate te izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

 

JAVNI RED I MIR

U protekla 24 sata na području Policijske uprave sisačko-moslavačke  zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, počinjena u ugostiteljskom objektu u Gvozdu te na ulici na području Općine Jasenovac, a u njima su sudjelovala tri počinitelja, od kojih dva pod utjecajem alkohola.

U oba događaja javni red i mir narušen je fizičkim sukobom.

 

NASILNIČKO PONAŠANJE U OBITELJI

 Policija je postupala u četiri slučaja nasilničkog ponašanja u obitelji, dva počinjena na području Siska te po jedan na području Općina Gvozd i Jasenovac, a u njima je sudjelovalo pet počinitelja, od kojih četiri pod utjecajem alkohola (na području Općine Jasenovac braća pod utjecajem alkohola od 2,08 i 2,18 promila).

Dvojica počinitelja su zadržana u policijskoj postaji, a dvojica su uhićena i dovedena na prekršajni sud.

 

PROMET

Na prometnicama se dogodilo sedam prometnih nesreća, tri na području Kutine te po dvije na području Siska i Petrinje.

U dvije nesreće s ozlijeđenim osobama jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede koje nisu opasne po život, a jedna je osoba lakše ozlijeđena. U pet nesreća je nastala samo materijalna šteta.

U tri nesreće su sudjelovali vozači pod utjecajem alkohola, a u njima je teže ozlijeđen vozač mopeda kod kojeg je utvrđena alkoholiziranost od 1,87 promila, dok je jedan sudionik, koji je pobjegao s mjesta nesreće, naknadno pronađen.



Stranica