Teške krađe

Policija u Hrvatskoj Kostajnici je podnijela kaznenu prijavu zbog teške krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je točno neutvrđenog dana u razdoblju od ponedjeljka do četvrtka 

Policija u Hrvatskoj Kostajnici je podnijela kaznenu prijavu zbog teške krađe protiv nepoznatog počinitelja koji je točno neutvrđenog dana u razdoblju od ponedjeljka do četvrtka, od 6. do 9. prosinca, u Borojevićima, Općina Donji Kukuruzari, nasilno otvorio spremnik za gorivo na radnom stroju i iz njega istočio i ukrao oko 350 litara goriva. Po izjavi odgovorne osobe oštećenog poduzeća iz Svetog Ivana Zeline, materijalna šteta procijenjena je na oko 2 800 kuna.

 

Teška krađa zabilježena je i u mjestu Pješčanica, Općina Gvozd, gdje je od početka prosinca nepoznati počinitelj provalio vrata na obiteljskoj kući i podrumu te ukrao kotao za pečenje rakije i električnu brusilicu, oštetivši 73-godišnjeg vlasnika za oko 10 tisuća kuna.

 

U Sisku je zabilježen pokušaj teške krađe, počinjen od nepoznatog počinitelja koji je sa srijede na četvrtak, 8./9. prosinca razbio staklo na skladištu poduzeća u Galdovačkoj ulici, ušao u njega, ali nije ništa ukrao.



Stranica