Prijevara

Početkom siječnja ove godine u Frankopanskoj ulici u Sisku 68-godišnja žena s područja Povljane je svoj osobni automobil marke fiat punto, nakon

Početkom siječnja ove godine u Frankopanskoj ulici u Sisku 68-godišnja žena s područja Povljane je svoj osobni automobil marke Fiat Punto, nakon što je njena 45-godišnja kći s njim imala prometnu nesreću, kćerki dala da automobil odveze na popravak.

Kći je potom vozilo, kao i 3 900 kuna za kupnju zamjenskih dijelova, dala 37-godišnjem poznaniku iz Siska koji je to vozilo trebao dati na popravak.

Kako su one u nekoliko navrata pokušale stupiti s njim u kontakt, a on im se nije javljao, te kako im nije poznato gdje je i što se dogodilo s vozilom, slučaj su odlučile prijaviti u Policijskoj postaji Sisak gdje je 68-godišnjakinja podnijela kaznenu prijavu.

Sisačka policija je prijavu proslijedila nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku na meritornu odluku te je 13. prosinca zaprimljena obavijest da je to državno odvjetništvo protiv osumnjičenog 37-godišnjaka podnijelo kaznenu prijavu zbog kaznenog djela prijevare.



Stranica