Teško opečen od dalekovoda

U petak, 10. prosinca oko 16 sati kutinska policijska obaviještena je da je u Domu zdravlja u Kutini pružena liječnička pomoć 15-godišnjem Kutinčaninu koji je

U petak, 10. prosinca oko 16 sati kutinska policijska obaviještena je da je u Domu zdravlja u Kutini pružena liječnička pomoć 15-godišnjem Kutinčaninu koji je prilikom sanjkanja na polju u predjelu zvanom Krč od visokonaponskog dalekovoda zadobio opekline te da je prebačen u Traumatološku bolnicu u Zagrebu gdje su mu opekline okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

Na mjestu događaja policijski službenici Policijske postaje Kutina su uz nazočnost djelatnika HEP-a obavili očevid i tom prilikom utvrdili da su se zbog snježnih padalina električni vodiči aluminijsko-čeličnog užeta visokonaponskog dalekovoda zaledili te se zbog tereta spustili na visinu od 227 cm od tla.

Policijski službenici nastavljaju s provođenjem daljnjih kriminalističkih istraživanja u cilju utvrđivanja okolnosti uslijed kojih je 15-godišnjak zadobio opekline.



Stranica